Pris kr. 590,-
Kjøp nå

Ny bok! På sherpastier – i skog og fjell med folket fra øst. Ei reise med sherpaene til 70 utvalgte landskaper i Norge. Vi følger dem i våre lange elvedaler, som Mørkridsdalen og Utladalen. På kyststier ved havet i Austevoll i vest og langs Bunnefjorden i øst. I bratte fjell, på Glittertinden, Romsdalseggen, Reinebringen og heksefjellet Hornelen. Til folkemylderet på Gaustatoppen, Preikestolen og Kjerag, og på stille stier, som Falkeriset, Sabotørstien og Madonnastien. Og en tur innom Sverige, til mektige Kebnekaise og til en Ronja Røverdatter-skog i Kløvsjø.

336 sider, 500 bilder, stort format, helbind.

Svein Nord

Pris kr. 490,-
Kjøp nå

Det store bokverket om den store fonna i vårt fineste fjordlandskap. Om breen, de grønne dalene under rasfarlige fjell og bygdene under breen. Historien om naturens krefter gjennom millioner av år med spor etter mennesker gjennom mange tusen år.

760 illustrasjoner, 590 sider, nynorsk/bokmål, store 3D kart

Nils Georg Brekke, Svein Nord

Pris kr. 490,-
Kjøp nå

Boken Oppdagelser på Hardangervidda er beretningen om forskernes ekspedisjoner gjennom snart to hundre år. Forfatter Svein Indrelid, professor i arkeologi ved Universitetsmuseet i Bergen, og forlegger/billedredaktør Svein Nord har samarbeidet om boka. Forfatteren har drevet arkeologisk forskning på Hardangervidda i en mannsalder. Billedredaktøren har gått opp de gamle stiene, fulgt i oppdagernes fotspor og fanget inn opplevelsen i det landskapet som møtte dem.

200 illustrasjoner, 224 sider, bokmål

Svein Indrelid, Svein Nord

  • Kvantumsrabatt ved avtale​ med forlaget Nord 4
  • Bøker kan bestilles hos alle nettbokhandlerne: Ark, Norli, Haugen – eller Nord 4/Fagbokforlaget.
Lukk meny

[contact-form-7 id=»298″ title=»Contact form»]